De Sint komt op bezoek!

Beste zwemmertjes,
 
Ook dit jaar kom ik, Sinterklaas, jullie verwennen. Een lekker zakje snoep oppeuzelen? Samen op de foto? Het kan dan allemaal! Plezier verzekerd!
 
Op maandag 27 november houden we net als vorig jaar een echte zwemmarathon. Zowel in het grote bad als in het kleine bad, moeten de kinderen zoveel mogelijk lengtes zwemmen binnen een bepaalde tijd.
 
We hebben natuurlijk enkele gemotiveerde ouders nodig om de lengtes te tellen. Gelieve aan mijn helpster Peggy door te geven of u mee kan helpen.
 
Zaterdag 2 december om 15u kom ik op bezoek in het cafetaria!  De kinderen krijgen dan per groep hun brevet en een zakje snoep.  Nadien kunnen ze voor 2 euro een drankje en een pannenkoek kopen.  Ouders kunnen dan ook rustig van een drankje (en voor wie wil een pannenkoek) genieten.
 
Programma van de dag: 

  • 15u - 16u: Uitreiking brevetten Kikkervisjes, Zeepaardjes en Kikkers

  • 16u - 17u: Uitreiking brevetten Zeehondjes, Zeeleeuwen, Dolfijn, Haaien

Gelieve deze uren te respecteren. Dat maakt het voor Sinterklaas en Zwarte Piet iets gemakkelijker.
 
Opgelet: Enkel kinderen die hebben deelgenomen aan de marathon krijgen op 2 december een brevet. Snoepzakjes en pannenkoeken voorziet Sinterklaas voor iedereen.
 
Voor de goede organisatie vragen wij jullie om via deze link jullie aanwezigheid te bevestigen vóór zondag 26 november 2017.
 
Spaghettifeest 10 maart 2018 – Wedstrijd
Ook dit seizoen organiseert KVZP een spaghettifestijn. Dit zal plaatsvinden op 10 maart 2018 van 12u30 tot en met 22u30 (dus een volledige dag). Wij zijn nog op zoek naar een leuke affiche. Daarvoor roepen wij de hulp in van de kindjes door middel van een tekenwedstrijd. De kinderen mogen tekeningen (formaat A5) insturen met als thema “zwemmen”. De tekening van winnaar komt op de affiche van het spaghettifestijn. De vijf zwemmers met de mooiste tekeningen krijgen een mooi cadeau, op te halen op het spaghettifestijn.
 
Ik reken op jullie talkrijke aanwezigheid en enthousiasme!
 
Groetjes,
De Sint!