Een beetje KVZP nieuws!

08/04/2020

Beste ouders,
Beste zwemmers, 

De coronamaatregelen zijn al even bezig. We hopen dat iedereen nog steeds thuis blijft en gezond is!

 In deze tijden vinden we het belangrijk om met jullie in contact te blijven. Daarom nodigen we iedereen met een Facebookaccount uit om onze KVZPpagina te bezoeken via deze link.  Je vindt er berichten voor jong en oud, voor de compétitiezwemmers én de zwemschool. 
 

De paasvakantie is ondertussen gestart. Hopelijk kunnen jullie genieten van enkele mooie familiemomenten. Uiteraard willen wij ook nieuws krijgen van jullie, onze leden. We willen graag af en toe, nu op het einde van de week, dankzij jullie hulp, iets leuk posten.  Stuur maar gerust een foto of filmpje als uw zoon/dochter aan het sporten is: fietsen, voetbal, lopen, iets grappigs, ....  Hopelijk krijgen we veel foto's en likes!
 

 Blijven sporten is zeker de boodschap.  Aarzel niet om ook de pagina PACO VZF te "liken" en te bezoeken, elke werkdag proberen ze iets te posten op hun Paco-facebookpagina.  
 

Wij denken inderdaad steeds aan de ouders in de medische sector en de sectoren zonder wie het leven niet zou kunnen blijven functioneren. Dank u wel!

Intussen blijven we de maatregelen van onze overheid opvolgen, zo doen we er samen alles aan om de verspreiding van het virus tegen te gaan.  

We blijven jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Met sportieve groeten.