Kom jij op 23 maart een heerlijke spaghetti eten?

Beste zwemmers, ouders en vrienden,

Het zwembad is dan wel gesloten, KVZP blijft bestaan en dus gaan ook onze activiteiten vrolijk door. Haal jullie agenda's er maar bij, want we hebben eindelijk weer een datum waarop nog eens allemaal samen kunnen zijn!

Op zaterdag 23 maart is het zover. Dan nodigen wij jullie allemaal uit voor ons jaarlijks spaghettifestijn. Nodig de oma's en opa's, tantes en nonkels, zussen en broers alvast uit, trommel je beste vrienden op en verwacht je aan de beste spaghettisaus uit heel Vilvoorde. En we hebben goed nieuws! Net zoals vorig jaar kan je ook ’s middags van een heerlijke spaghetti komen genieten. Wij zijn namelijk open vanaf 12 uur.

Wanneer? Op zaterdag 23 maart 2019 van 12u tot en met 22u30.  
Waar? Cultureel centrum Faubourg, Perksestraat 131, 1800 Vilvoorde

Wat kan je eten? Spaghetti natuurlijk. grote spaghetti’sen ook de vegetariërs zijn we niet vergeten. Bovendien is er een ruime keuze aan dessertjes. Voor ieder wat wils!
Moet ik me inschrijven?  Voor de organisatie van de keuken vragen we om in te schrijven via doorgestuurde doodle (met naam, voornaam + aantal personen). 

Doe mee aan onze Knutselhoek!
Zoals elk jaar is er een speelhoek voorzien met tekeningen om in te kleuren, puzzels, spelletjes... daarnaast verloten we ook weer mooie prijzen in de tombolahoek !

Ruim je carnavalkleren nog niet op, want wij verwachten jullie allemaal in je leukste en origineelste outfit. Er zal bovendien ook een gratis schminkster aanwezig zijn (voor kleine en grote kindjes ;-)) 

Wij hopen jullie met grote honger (en in leuke verkleedkleren) te mogen verwelkomen!

Het bestuur, de monitoren en het feestcomité