Stage Zwemschool Paasvakantie 2020

Beste zwemsters, zwemmers en ouders,

Het wordt stilletjes aan een echte traditie! Dit jaar organiseren wij opnieuw een stage voor de Zwemschool.  Omdat we het er zo goed hadden, gaan wij ook deze paasvakantie naar het sportcentrum Worriken te Bütgenbach (www.worriken.be).

Wanneer?
De stage zal doorgaan in de eerste week van de Paasvakantie:
Vertrek: maandag 6 april 2020 (rond 9u)
Terugkomst: vrijdag 10 april 2020 (rond 17u)

Voor wie?
De kinderen vanaf de groep “Kikker” kunnen deelnemen. Onze monitoren zullen jullie kinderen begeleiden en verzorgen. Het aantal monitoren zal afhangen van het aantal zwemmers.

We logeren samen in een bungalow met een capaciteit van 30 bedden. De kinderen zwemmen enkel in de voormiddag, telkens 2 uur, behalve op maandag. Dit geeft meer tijd voor andere leuke en ontspannende activiteiten, georganiseerd door onze monitoren en de staf in Worriken. Enkel woensdag zullen wij tweemaal van het zwembad genieten.

Hoeveel kost de stage?
Het totaalbedrag voor de stage is 280€ (voor 4 nachten inclusief busreis heen en terug, zwemlessen, activiteiten en t-shirt).

Wil je meer informatie of heb je vragen? Praat er eens over met Peggy. Je kan ook de foto’s van vorig jaar bekijken op onze Facebookpagina.

Wil je je inschrijven?
Omdat wij het juiste aantal dienen door te geven, vragen wij aan de geïnteresseerden om voor 20 november 2019 de doodle en strookje in te vullen en af te geven aan één van de monitoren.

Opgelet: Het aantal plaatsen is beperkt!

De inschrijving is pas definitief na het betalen van een voorschot van 60 euro op het rekeningnummer BE65 9796 5602 0196 met vermelding van naam en voornaam van je zoon/dochter en ‘Paasstage 2020’ (dit bedrag wordt niet terugbetaald bij annulatie). Dit kan uiterlijk tot en met 30 november 2019.

Het resterende bedrag moet voor 28/02/2020 betaald zijn. lndien u dit wenst, mag het totaalbedrag in verschillende delen betaald worden.

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt! Aarzel dus niet langer en schrijf je vandaag nog in! 

Met sportieve groeten,

 

ZWEMSCHOOL KVZP