Start seizoen 2019 - 2020

Beste zwemmers,
Beste ouders,
 
We hebben er dit jaar weer heel wat nieuwe leden bij! Welkom allemaal!
  
Op
 maandag 2 september gaat het nieuwe zwemseizoen van start voor groep A en B, op woensdag 4 september voor groep C. Om jullie goed en volledig voor te bereiden op het nieuwe seizoen, zetten wij hieronder nog enkele zaken op een rijtje. Neem ze even door, dan zijn er geen misverstanden in september.
 
Wanneer kan ik mijn lidkaart afhalen? 
De lidkaarten worden VOOR de eerste les uitgedeeld. Ze dienen afgehaald te worden in het zwembad op zaterdag 31/8 van 18u00 tot 20u. Wie zijn kaart niet heeft opgehaald, zal niet kunnen deelnemen aan de eerste les. De kaart kan dan afgehaald worden tijdens de eerste les. De zwemmer kan pas de les nadien starten. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt!
 

Scannen lidkaart:
Bij het betreden van het zwembad wordt de lidkaart gescand. Hiermee wordt de aanwezigheid van de kinderen geregistreerd. Zo moeten de monitoren dit niet aan de rand van het zwembad doen waardoor er meer tijd is om te zwemmen. Het is dus belangrijk om de lidkaart altijd bij te hebben en klaar te houden aan de deur. 
Op de lidkaart staan ook de GSM-nummers van de ouders. Het is daarom belangrijk dat de lidkaart te allen tijde bij de zwemmer blijft (in de zwemzak bijvoorbeeld). 

Een extra lidkaart kan besteld worden in onze webshop

Uurrooster lessen: KLIK HIER
We vragen steeds om 15 minuten voor de start van de les aanwezig te zijn. Zo hebben de kinderen voldoende tijd om zich om te kleden en kunnen de lessen op tijd beginnen. Vijf minuten voor aanvang van de les sluiten wij de deur en laten wij geen kinderen meer binnen of ouders meer buiten, dit om de veiligheid van de lessen te kunnen garanderen.

Kleedkamers
Kinderen die samen met hun ouders binnenkomen, gebruiken steeds de groepskleedkamers (Kikkervisjes, Zeepaardjes, Kikkers, Zeehondjes). Gelieve de juiste kleedkamers te gebruiken, de groep staat op de deur vermeld. De zwemmers die zonder ouders binnenkomen, mogen de individuele kleedkamers gebruiken aan de linkerkant (liefst per 2). Mogen wij aan de ouders van deze zwemmers vragen om niet meer mee naar binnen te gaan, de plaatsen zijn beperkt. Eens de zwemmers zijn klaar, wachten ze rustig in de gang op de monitoren.  

Wij vragen jullie om zo vaak mogelijk aanwezig te zijn tijdens de lessen. Kan je niet komen door ziekte of een andere reden? Stuur dan een mailtje naar zwemschool@kvzp.be.
 
Kinderen die onvoldoende aanwezig zijn, zullen volgend jaar niet opnieuw ingeschreven kunnen worden.
 
Cafetaria:
Vanaf september kan je terug genieten van een drankje een snack in onze cafetaria en dit dankzij de inzet van enkele ouders die vrijwillig de cafetaria openhouden. Het assortiment zal aangepast worden in functie van de vraag. De verkoop van deze dranken wordt volledig beheerd door de zwemclub en de opbrengst ervan zal volledig besteed worden aan de werking van de club. Het consumeren van drankjes die van thuis zijn meegebracht, is niet toegestaan.
 
!!! Kinderen zijn enkel toegelaten in de cafetaria in het bijzijn van hun ouders.

Family Day - Zondagnamiddag 29 september 19'
Noteer deze datum alvast in jullie agenda. Zwemmers en ouders zijn allemaal uitgenodigd voor een namiddag vol plezier: leuke attracties in het zwembad, muziek, animatie en nog veel meer. Meer info volgt binnenkort. 
Opgelet: Vooraf inschrijven is een must! 
 
Agenda:
We raden sterk aan om regelmatig onze website te bezoeken. Jullie vinden er alle nuttige informatie in onze kalender.
 

Badmuts:
Is je badmuts stuk? Je kan een nieuwe kopen bij Peggy.
 

Webshop: 
Zou je graag een coole KVZP-sportzak willen of een leuke T-shirt van de club? Neem een kijkje in onze 
webshop
 

Vragen?
Stuur een mailtje naar zwemschool@kvzp.be. Wij beantwoorden alle mails zo snel mogelijk. 
 
 

Met sportieve groeten,

De trainers en het bestuur